Начало | За Контакти | FAQ | Връзки
Начало Клиенти Услуги Цени Проверка на сметки Плащане на сметки Отчитане на водомери
Факти и цифри
Нормативна база
Любопитно и полезно
Екология
Детски свят
Работа във ВиК
Профил на купувача
Покажи
Webmail (за служители)
  Име
  Парола
 
Гласуване

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите ви?

както досега (в делничен ден между 8:00 и 17:00)
в делничен ден (след 17:00)
в събота или неделя

Резултати
 
Електронни плащания

Плащане на дължими суми за вода през Интернет (Система E-PAY)

Плащането по Интернет (система e-pay) става на сайта www.epay.bg . Изисква се абонатен номер. Ако желаете да платите дължими суми за вода трябва да изберете “ВИК Русе” от списъка с регистрираните търговци. При въвеждането на абонатния номер трябва да се спазят следните условия: Абонатния номер трябва да бъде с размер 7 цифри. Ако вашия абонатен номер е с по-малък размер трябва да го допълните с водещи нули, например: Ако номерът е във вида: 1234, въвеждате 0001234; ако е 12345, въвеждате 0012345; ако е 123456, въвеждате 0123456.
Информацията за задълженията на клиентите се подготвя и актуализира от ВИК Русе ежедневно. През системата могат да се плащат и просрочени сметки. Крайният срок за плащане чрез системата е 27-мо число включително.

Плащане на дължими суми за вода през банкомат (Система B-PAY)

Можете да платите сметката си за вода чрез менюто "Други услуги" на банкоматите. Изберете опцията "B-pay" и въведете един от кодовете на ВиК Русе - 50104 или 50105.
При въвеждането на абонатния номер трябва да се спазят следните условия: Абонатния номер трябва да бъде с размер 7 цифри. Ако вашия абонатен номер е с по-малък размер трябва да го допълните с водещи нули, например: Ако номерът е във вида: 1234, въвеждате 0001234; ако е 12345, въвеждате 0012345; ако е 123456, въвеждате 0123456.
На екрана на банкомата се извежда сумата на задължението за въведения абонатен номер и наличността по картовата сметка на клиента. Потвърждаването на плащането става с въвеждане на ПИН-кода на картата. След плащането чрез банкомата се отпечатва бележка с информация за извършената операция. Могат да се ползват не само национални дебитни карти, но и международни дебитни и кредитни карти – VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Плащане на дължими суми за вода през Интернет (Кредитна карта ТРАНСКАРТ)

Притежателите на карти Транскарт могат да заплатят сметките си за вода, като направят регистрация чрез индивидуалния си клиентски профил в системата www.transcard.bg или с подаване на заявление, повече информация на адрес: http://www.transcard.bg/?page_id=213.

Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД Ви предлага следните възможности за плащане на битови сметки:

  • автоматично плащане– ако изберете тази възможност, всички заявени сметки ще бъдат платени автоматично в момента, в който възникнат. По желание Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД може да Ви известява за всяко извършеното плащане чрез e-mail или чрез SMS;
  • плащане след потвърждение– ако изберете тази възможност, ще получавате уведомление по e-mail или чрез SMS за размера и вида на всяко възникнало задължение. За да платите това задължение, влезете във Вашия индивидуален клиентски профил, от раздел „Битови сметки онлайн” изберете „Регистрирани сметки” и натиснете бутона „Плати” срещу желаната от Вас сметка. Ако сте се регистрирали за известяване чрез SMS, при всяко възникване на задължение ще получавате SMS с уникален 4 цифрен код. Изпратете обратно SMS с този код на телефон 170017 и Вашето задължение ще бъде платено.

Информацията, публикувана в този раздел на сайта е предоставена от "ДАТАМАКС" АД и "ТРАНСКАРТ" АД. "Водоснобдяване и Канализация" ООД Русе не носи отговорност за неточни или неверни данни в нея.

   Назад Нагоре   
design by Fashion.BG © 2005 “Водоснабдяване и Канализация” ООД - Русе. Всички права запазени.