Начало | За Контакти | FAQ | Връзки
Начало Клиенти Услуги Цени Проверка на сметки Плащане на сметки Отчитане на водомери
Факти и цифри
Нормативна база
Любопитно и полезно
Екология
Детски свят
Работа във ВиК
Профил на купувача
Покажи
Webmail (за служители)
  Име
  Парола
 
Гласуване

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите ви?

както досега (в делничен ден между 8:00 и 17:00)
в делничен ден (след 17:00)
в събота или неделя

Резултати
 
Детски свят
СВЕТОВЕН ДЕН НА ВОДАТА - 22 МАРТ 2012
 

И тази година Общински младежки дом — Русе съвместно с ВиК ООД — Русе проведоха традиционния си конкурс за есе и рисунка, посветен на Международния ден на водата. Тази година конкурсът се проведе под мотото „Чистата вода е нашето здраве”.

В конкурса за рисунка бяха отличени ученици в три възрастови групи. При най-малките на първо място се класира рисунката на Дария Стефанова от СОУ „Васил Левски”. Нейна първа подгласничка стана Александра Николова от същото училище, а на трето място — Ния Нейкова от клуб „Палитра” към Общински младежки дом. В най-малката възрастова група журито даде и три поощрения- за Никол Йорданова от ОУ „Братя Миладинови”, Мария Генова от СОУ „Васил Левски” и Гюлдерен Ахмедова от гр. Никопол.

Във втора възрастова група журито раздаде две първи, две втори идве трети места. Като най-добри се отличиха творбите на Октай Османов от СОУ „Възраждане” и Ина Радуловска от СОУЕЕ. На второ място са Гергана Дочева от ОУ „Братя Миладинови” и Мира Куртева от ОУ „Иван Вазов”. Третото място си поделиха Никола Бошнаков от ОУ „Тома Кърджиев” и Габриела Кишева от СОУ „Възраждане”. В тази възрастова група журито даде и две поощрения — на Никол Обретенова от ОУ „Иван Вазов” и на Гюлай Дерменджиева от град Никопол.

При най-големите първото място е за Феррах Каракоджук от СОУ „Възраждане”. На второ място журито класира Нина Ангелова от ПГСАГ „Пеньо Пенев”, а на трето- Василена Василева от МГ „Баба Тонка”. Две поощрения бяха дадени за Сандра Коева от СОУЕЕ и за Цветелина Дудева от ПГСАГ „Пеньо Пенев”.

В конкурса за есе на тема „Чистата вода е нашето здраве” участваха есета в две възрастови групи. При по-малките първото място е за Ана Попова от СОУПНЕ „Фридрих Шилер”. На второ място журито класира Кремена Цанева от АГ „Гео Милев”. Третото място е за Силвия Йорданова от ОУ „Иван Вазов”. Тук журито присъди и едно поощрение за Бетина Иванчева от ПГСАГ „Пеньо Пенев”.

При по-големите първото място взе Гизям Чолакова от СОУПНЕ „Фридрих Шилер”, на второ място се класира творбата на Назик Торлакова от ПГСАГ „Пеньо Пенев”, а на трето — Весела Христова от МГ „Баба Тонка”. Едно поощрение журито присъди на Илмаз Ружди от ПГСАГ „Пеньо Пенев”.

На втората снимка е Първо място в първа възрастова група - рисунка.
На третата снимка е Първо място трета възрастова група - есе.

А така празнувахме с победителите в конкурса...

Още веднъж благодарим на всички, участвали в конкурса и до нови срещи!

   Назад Нагоре   
design by Fashion.BG © 2005 “Водоснабдяване и Канализация” ООД - Русе. Всички права запазени.