Начало | За Контакти | FAQ | Връзки
Начало Клиенти Услуги Цени Проверка на сметки Плащане на сметки Отчитане на водомери
Факти и цифри
Нормативна база
Любопитно и полезно
Екология
Детски свят
Работа във ВиК
Профил на купувача
Покажи
Webmail (за служители)
  Име
  Парола
 
Гласуване

Кога желаете да бъдат отчитани водомерите ви?

както досега (в делничен ден между 8:00 и 17:00)
в делничен ден (след 17:00)
в събота или неделя

Резултати
 
Детски свят

СВЕТОВЕН ДЕН НА ВОДАТА - 22 МАРТ 2014
Творби на деца от седем държави от два континета в проведения за 11-ти пореден път конкурс за Деня на водата

Подробно »

 
СВЕТОВЕН ДЕН НА ВОДАТА - 22 МАРТ 2013
Имената на победителите в конкурса и как мина празника.

Подробно »

 
СВЕТОВЕН ДЕН НА ВОДАТА - 22 МАРТ 2012
И тази година Общински младежки дом — Русе съвместно с ВиК ООД — Русе проведоха традиционния си конкурс за есе и рисунка, посветен на Международния ден на водата. Тази година конкурсът се проведе под мотото „Чистата вода е нашето здраве”.....

Подробно »

 
СВЕТОВЕН ДЕН НА ВОДАТА - 22 МАРТ 2011
За пореден път много талантливи деца от Русе и страната бяха предизвикани от темата. Зарадваха ни, донесоха пролетта със себе си, възхитихме им се, наградихме най-добрите:

Подробно »

 
СВЕТОВЕН ДЕН НА ВОДАТА - 22 МАРТ 2010
Днес, 22.03.2010, празнуваме Световния ден на водата с нашите малки приятели - децата! За поредна година за организирането и провеждането на това мило събитие разчитахме на на ОМД - Русе. Наградихме най-успешно представилите се ученици в конкурса за есе и рисунки. В надпреварата се включиха деца от град Русе и много населени места от областта, рисунка изпрати и дете от Казанлък.На тържествена церемония наградите връчиха управителя на ВиК ООД - инж. Сава Савов и Мариян Савов - директор на Общински младежки дом - Русе. А ето и победителите:

Подробно »

 
СВЕТОВЕН ДЕН НА ВОДАТА - 22 МАРТ 2009
Наградихме най-успешно представилите се ученици в конкурса за есе и рисунки, посветен на Световния ден на водата. В надпреварата се включиха деца от 13 училища от град Русе и едно от гр. Летница, нарисуваха 260 творби, сътвориха 60 есета, омагьосаха ни с въображение и талант.На тържествена церемония наградите връчиха управителя на ВиК ООД - инж. Сава Савов и Мариян Савов - директор на Общински младежки дом - Русе.А ето и победителите:

Подробно »

 
Конкурс за есе и рисунка посветени на Международния ден на водата – 22 март.
Водата е богатство. Водата е живот. Водата има много образи и превъплъщения: от капката вода върху цветята рано сутрин, през бистрото планинско поточе, до бушуващия океан. Водата е красива и опасна. Трябва да я познаваме. Трябва да я пазим. Трябва да я ценим. Целта на конкурса е от една страна да развие таланта, въображението, уменията на младите творци, а от друга да осмисли значението на водата в и за живота на ПЛАНЕТАТА.Всеки от участниците трябва да изрази своя позиция, мисли и чувства върху темата.

Подробно »

 
Празнувахме 22.03 – Световен ден на водата - с нашите малки приятели
Празнувахме 22.03 – Световен ден на водата - с нашите малки приятели Отшумя и този празник. През всяка следваща година децата ни изненадват все повече и повече. Толкова много рисунки (повече от 400) пристигнаха от Русе, Ветово, Кубрат и къде ли още не. 65 прекрасни фотографии и 43 есета затрудниха прецизното жури, което трудно излъчи победители. И все пак ето, това са те:

Подробно »

 
Детски конкурс на тема: ВОДАТА - ОПАСНА И ПРЕКРАСНА
ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ВОДАТА! Отново настъпи момента да обявим темата на ежегодния конкурс, който ВиК ООД — Русе организира във връзка със Световния ден на водата’2008 — 22 март. Тази година имаме съорганизатор в лицето на Общински младежки дом — Русе, а темата е: „ВОДАТА — ОПАСНА И ПРЕКРАСНА”

Подробно »

 
КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА "ЧУДЕСАТА НА ВОДАТА"
Така празнувахме вчера с победителите в конкурса "Чудесата на водата":

Подробно »

 
  Страница :   [1] 2 Напред »

   Назад Нагоре   
design by Fashion.BG © 2005 “Водоснабдяване и Канализация” ООД - Русе. Всички права запазени.